lauantai 18. helmikuuta 2012

Der Klang/Die Harmonie (Sointu <3 )







Eilisiltana mentiinkin sittenkin Bad Oyenhauseniin jälleen ja siellä paikalliseen diskoon tai yökerhoon. Paikan nimi oli muistaakseni Adiamo. Rakennus oli valtavan iso, vanhan tyylinen kivitalo. Sisustus oli todella eleganttia ja vaikutti todellakin luksuspaikalta. Rakennuksen yhteydessä oli myös hotelli ja laskutuskorteissamme, johon kaikki juotu ja syöty koodataan ja vasta lähtiessä maksetaan, luki mainos "Wo schlafen Sie haute?". Eli missä ajattelitte nukkua tänään. Aika hyvin kelailtu! Sisällä oli myös erikseen pizzapaikka, joten pikkunälkään ei tarvitse edemmäs lähteä. Nyt tiedän mikä on lempicoctailini täällä, Womanizer! Aivan loistava, siinä on tequilaa, coconutcreamia, Grenadinea, Maracujamehua ja kermavaahtoa.

Tänään sitten käytiin perhe Köhlerin eli isäntäperheeni kanssa kaupungilla ostoksilla, currywurstilla ja kahvilassa. Lean toinen sisko Laura oli myös tullut kotona käymään Munsteristä missä hän opiskelee. Erittäin mukava hänkin!
Tässä siis kuuluisat Detmoldin currywurstit ja ranskikset majoneesilla! Lecker!





Tänään illalla lähdetään taas Angeliquen kanssa Villagioon seikkailemaan ja tanssimaan! Tänään suosittelen kuuntelemaan Youtubesta ensimmäistä kertaa jotain muuta kuin suomalaista musiikkia, eli israelilainen setti on kyseessä, Infected mushroom ja biisi nimeltä Artillery! Lisäksi pyydän mummia soittamaan Soinnulle huomenna Youtubesta Munamiehen Pomppufiiliksen! Tässä kaikki tällä erää, rauhallista viikonlopun jatkoa kaikille toivottelee superkeiju! :)









Ritter und Prinzessinnen (sunnuntai 19.02.2012)



Saksassa juhlitaan vuosittain nelisen päivää kestäviä karnevaaleja. Myös isäntäperheeni tyttö Pauline pukeutuu huomenna merenneidoksi kun menee kouluun. Isommissa kaupungeissa on huomenna jopa vapaata koska juhlitaan karnevaaleja. Myös eilen illalla kun oltiin Angeliquen ja hänen poikakaverin Danielin kanssa Villagiossa, osa oli pukeutunut karnevaali- tai siis naamiaisasuihin! Karnevaaleihin kuuluu myös omat erityiset laulut, joita tietysti myös diskossa soitettiin!




Sunnuntain ohjelmaamme kuului tutustuminen Landesmuseumiin ja siellä opastetulle kierrokselle. Näyttely kertoi lähistöllä sijaitsevasta Falkenburgin linnasta, joka oli lähes hautautunut ja metsittynyt ajan kulussa. Linnan kaivauksista on sittemmin löytynyt paljon säilynyttä esineistöä ja sitä kautta saatu paljon tietoa elintavoista. Museossa oli hauskaa että lapset saivat pukeutua linnanhahmoiksi. Kuvassa Pauline, pieni linnanneito!



Myös itse piti kokeilla ritarin varusteiden painoa...! :) Päällä on siis joku painava suojaava liivi, ja metallinen kypärämyssy!



Säilynyttä ja löydettyä esineistöä oli vaikka kuinka paljon, koruja, astioita, vyönsolkia, teräaseita ja saksentapaisia jne... Tässä nyt kuitenkin ruukkuja.




Museosta suuntasimme kebabrullille ja kohti kotia! Vähän lepäilemään ja huomenna meillä onkin sitten vapaata koska menemme yhteyshenkilömme Frau Schröderin kanssa sairaalan yhteydessä toimivaan huumeneuvontayksikköön tutustumaan. Huomenna sen konseptista lisää.

Tähän loppuun vielä sopisi mielestäni Tekniset ja biisi Kuudan Yo ja taruolentoja kaikille :)






Location:Detmold
- Posted using BlogPress from my iPad
Location:Detmold

3 kommenttia:

  1. Jahka jossain vaiheessa ehdit niin laadi postaus iPadistä ja siitä millaista sen kanssa on touhuta. Kuvaa joku videoklippi talteen sieltä, käytetään sitä jälkikäteen.

    VastaaPoista
  2. Eikähän tuo onnistu! Just tulin Villagiosta Burger kingin kautta! Nyt nukkumaan ja huomenna ajatellaan luovalla mielellä lisää!

    VastaaPoista
  3. Eikähän tuo onnistu! Just tulin Villagiosta Burger kingin kautta! Nyt nukkumaan ja huomenna ajatellaan luovalla mielellä lisää!

    VastaaPoista