sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Unglaublich! (Uskomatonta!)




Erittäin onnistunut ilta eilen. Ensin oltiin Annan luona ja syötiin Annan tekemiä herkullisia ruokia! Annan neljä siskoa ja yksi ystävä poikakavereineen oli seurassamme. Eikä se Villagiokaan hullumpi paikka ollut!

Pari tarkennusta tähän väliin ennenkuin varsinaiseen asiaan. Todennäköisesti kuulin väärin paljonko pienin vuokra Augustinumissa on. Luultavasti se on enemmän, selvitän asian.
Toiseksi tarkennus luisteluintoon liittyen. Tänä talvena on ollut ensimmäistä kertaa viiteentoista vuoteen tarpeeksi kylmä, että luistelupaikka linnan vesivalleilla on pystytty aukeisemaan tai siis että se on yleensäkään jäätynyt. Paikka kuhisee kansaa!

Sitten varsinaiseen ohjelmaan. Tänään ohjelmassamme oli suomalaisen kansanmusiikkia soittavan ryhmän Haaga Folk Machinen keikka Hause des Gastesissa. Tapahtuman järjesti saksalais-suomalainen ystävyysseura. Talon huoneet oli nimetty ystävyyskaupunkien nimillä ja löytyihän sieltä myös Savonlinna-huone myös! :)

Sitten varsinaiseen keikkaan! Todella loistavaa ja svengaavaa...! Päivän biisi- tai musiikkisuositukseni onkin siis Haaga Folk Machinea, jota löytyy heidän Facebook-sivuiltaan! Erittäin rentoa ja vaihtelevaa, suosittelen!


Kitarassa Anssi, viulussa Tero mutta koskettimien soittaja pääsi valitettavasti unohtumaan. Pahoitteluni.
Anssi kertoi olevansa lähtöisin Kaustisilta. Noh, enpä taas malttanut olla kysymättä väliajalla, että tunteeko kummejani Marjoa ja Erkkiä sieltä. Ja kyllä tuntee! Itse asiassa jos oikein muistan niin Anssin pikkusisko on seurustellut perheen pojan Villen kanssa! Uskomatonta, eikö totta!?
Lähetin Anssin matkaan perheelle lyhyen tervehdyksen ja tän nettiblogin osotteen! Hauska yllätys...!

Sitten käytiin vaihteeks ulkona pizzalla ja taas uudessa paikkaan ja nyt just irrotaan Lean kanssa ja lähdetään viettämään jälleen rentoa sunnuntai-iltaa Lemgon kaupungin uimahalliin ja saunapaikkaan! Se on kuulemma parempi kuin paikallinen Saunalandia missä jo käytiin!

Lopettelen näihin kauniisiin maisemiin Detmoldin keskustasta ja toivottelen kaikille oikein hyvää uutta alkavaa viikkoa! Bis Gleich!


Posted using BlogPress from my iPad

Location:Detmold

4 kommenttia:

  1. Ihana lukea teidän kuulumisia! Olin viime viikon Helsingissä koulutuksessa ja oli niin tiivis viikko, että en ehtinyt poikkeamaan blogissa. Nyt makoilen kotona kuumeessa ja olen lueskellut teidän kuulumisia.
    Hienoja oppimiskokemuksia erilaisista hoitokäytänteista. Niistä kannattaa poimia kaikki hyvä omaan työskentelyyn.

    VastaaPoista
  2. Todellakin paljon on tullut nähtyä ja intoa riittää edelleen! Meikälle on jotenkin syntynyt hirmuinen sisäinen tarve kirjotella tänne ja jäsennellä ajatuksia! :)

    VastaaPoista
  3. Oman osansa tuo iPad:) Helppoa, kätevää...

    VastaaPoista
  4. Marjo, erittäin mukavasti ja seikkaperäisesti kirjoitettuja juttuja matkasi tapahtumista:)

    VastaaPoista