keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Rathaus (Raatihuone)





Tänään meillä oli ansaitusti vapaata, koska meidän piti tavata raatihuoneella/kaupungintalolla kaupunginjohtaja, joka nyt tänään sattui valitettavasti estymään. Häntä tuurasi eräs peruskoulun johtajatar. Paikalle oli kutsuttu yhteyshenkilöt ystävyyskoulusta, isäntäperheidemme kontaktihenkilöt, työpaikkojemme edustajat, opettaja meidän koulustamme Aulikki, sekä tietysti minä ja Toni. Tässä siis vasemmalta lähtien Anna, Toni, minä, Lea, Aulikki ja Augustinumin hoitopalvelun johtajatar Frau Krohl.



Paikalla kävi myös kuvaaja, saa nähdä päätykö tarina kenties lehteen...?!
Tapaaminen oli kaikkinensa mukava. Sieltä jatkoimme myöhemmin Tonin ja Aulikin kanssa viimestä kertaa varmaan syömään Cosmo Loungessa. Nyyh.

Viimeisiä ostosia tehden ja jos tuo video nyt toimis (eipä taas toiminut),niin siinä ois hauska pätkä saippuakaupasta, Detmoldilaista käsintehtyä saippuaa kaikissa mahdollisissa tuoksuissa!
Illan vietimme Tonin, Annan ja Annan siskon Alexandran kanssa viimeistä kertaa Saharassa... Toinen kyynel.

Huomenna onkin sitten jännät paikat! Aulikki tulee vierailemaan Augustinumissa ja osallistuu minun arviointikeskusteluun! Lisäksi olen kysynyt kahdelta asukkaalta luvan ja hän saa tulla mukaani katsomaan työskentelyäni! Tänään pomoni Frau Krohl kertoi että toinen rouvista oli siivonnut asuntoaan huolella kun kerran on tärkeitä vieraita tulossa ja kaiken kaikkiaan tärkeä tilaisuus! Aika suloista! Mutta todellakin kaikki ovat täällä todella hellyttäviä ja sydämellisiä olleet!

Kauniita unia ja loppuun vielä Juju ja Hurrikaani! Öitä! ;)




- Posted using BlogPress from my iPad
Location:Detmold

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti