perjantai 24. helmikuuta 2012

Der Lezte Blick (Viime silmäys)

Eilisilta kului todella tiivissä tahdissa kun ravintolasta kiidettiin vielä Lean kanssa Kauflandiin ostamaan juustokakkutarpeita! Vielä illalla päivittelin blogin, tehtiin Lean kanssa käännös mikä tulee siis ystävyyskoulun nettisivuille tai niiden käyttöön, olin sen aikaisemmin jo suomeks luonnostellut, leivottiin juustokakku Augustinumin hoitotiimille ja suihkuunkin ennätin ennen puoltayötä! Frau Piasecki oli muuten luonut elämänsä ekan e-mailin että voidaan pysyä yhteyksissä ja eilen jo hänenkin kanssa skypetettiin! Kiireistä hiukan, mutta kaikki hyvin tärkeää!





Viimeinenkin työpäivä on nyt kunnialla takana! Hirmuisen tunnekuohun vallassa...! Tänään tietysti myös työskentelin mutta lisäksi olin luvannut useammalle asukkaalle käydä jättämässä jäähyväiset vielä henkilökohtaisesti ja oli todella ihana huomata miten uskomaton vaikutus ja merkitys tuolla kaikella oli heille!
Sydämelliset kiitokset Augustinumille mahtavasta ja antoisasta harjoittelusta!
Kiitoksia myös Suomeen koulullemme SAMI:lle vaihdon mahdollistamisesta!
Lisäksi tietysti kiitokset myös FFBK:lle eli saksalaiselle ystävyyskoulullemme harjoittelupaikkojemme ja ystäväperheidemme organisoinnista sekä kaikesta muusta mitä eteemme on tehty!
Loppuun vielä sydämelliset kiitokset isäntäperheillemme ja kaikille uusille ystävillemme Saksassa! Total super Reise! :)





Nyt viiletän kohti Familie Köhlerin kotia ja yritän hirmuisen stressin saattelemana ruveta pakkaamaan....! Käääk..!
Illaksi vielä syömään keskustaan koulun edustajien ja isäntäperheiden kontaktihenkilöiden kanssa. Aamulla sitten seittemän maissa junalla kohti Dusseldorfia.... Lento Helsinkiin lähtee puolitapäivin täkäläistä aikaa... Oikein hyvillä mielin, kun kaikki asiat on saanut hyvin loppuunsaatettua ja matka täyttänyt kaikki sille asetetut odotukset!





Loppuun vielä Anssin pyynnöstä pari sanaa tästä iPadistä, minkä koulu lainasi minulle matkan ajaksi käyttöön. Olen suunnilleen kuukauden tämän kanssa kikkaillut ja todellakin tykästynyt.
Kaikkia toimintoja en tällä osaa tehdä, mutta epäilemättä tällä on lähes samat käyttö- ja hyödyntämismahdollisuudet kuin peruskoneella. Ainut aiheellinen kritiikin paikka on mielestäni se, että USB-liitäntä olisi tarpeen.

Muutoin kaikki on todella kätevää. Tämänkin postauksen olen kirjoittanut bussipysäkillä dösää odotellen ja nyt koko matkan ajan. Nahkakannet suojaa hyvin, mutta toisaalta laite on heti käyttövalmiina vaikka kuvaukseen kun luovuuden puuska iskee. Olenkin innostunut täällä kuvauksesta ensi kertaa kunnolla ja varmaan yli 700 kuvaa on jo otettu...!

Automaattinen nettiin yhistäminen on ihan loistavaa ja tuolla isäntäperheen luonakin oon nauttinut koko ajan itelle mieluisan musiikin kuuntelusta Youtubesta! Jätin tän yheks yöks Tonille kun lähin diskoon niin oli aamulla niin orpo olo kun ei päässyt musan tahtiin touhuamaan!
Lisäksi vielä Skypen käyttö on tän kanssa niin vaivatonta ja kätevää, että en oikein tiedä miten tuun oikeastaan enää toimeen ilman tätä!?! Tai ilman blogia!?! :)
Kiitokset myös iPadin lainasta!

Loppuun sitten Rammstein ja Mutter! ;) Ja Soinnulle äiti sanoo että ei hätiä, äippä on kohta taas kotona! <3




- Posted using BlogPress from my iPad
Location:Detmold

2 kommenttia:

  1. Kertakaikkiaan ihana lukea kuulumisia! Olet erittäin hyvin kuvannut työskentelyä ja elämistä uudessa ympäristössä. Kiitos aktiivisuudesta!
    Mielenkiinnolla odotan myös live-kuulumisia:)
    Turvallista matkaa ja tervetuloa takaisin kotimaahan.

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Olen todellakin nauttinut joka hetkestä täällä ja myös päivittäisestä kirjoittamisesta! Hyvät hiihtolomat a kohta tavataan! :)

    VastaaPoista