perjantai 10. helmikuuta 2012

Feierabend! (Työpäivän päätös!)

Olen ajatellut perustaa Suomeen Augustinumin! Siis konseptihan on loistava! Työn määrä vaihtelee sen mukaan paljonko asukkaissa kulloinkin on avustettavia. Poisnukkuneiden tilalle siis muuttaa hyväkuntoisia ja hoitopalveluiden tarvitsijoiden määrä voi vaihdella kausittain paljonkin. Silloin kun työtä ei riitä koko hoitoväelle, he voivat halutessaan työskennellä myös muissa Augustinumeissa täällä Saksassa.
Pienimmän asunnon kuukausivuokra on 1070€, isomman tietysti enemmän ja hoito- ja avustuspalveluista laskutetaan tietysti vielä sitten sopivasti lisää. Vaikka raha valitettavasti usein ratkaiseekin, niin tämä on juuri sellainen paikka minkä itselleen ja lähimmäisilleen vanhuudenpäivinä soisi.

Talon asukkaat ovat siis kaikki hienoa ja varakasta väkeä ja nähneet paljon elämässään maailmaa. On ihailtava näitä vanhoja rouvia, jotka jaksavat iästään huolimatta olla tinkimättä tyylikkyydestään ja naisellisuudestaan! Todella monet käyttävät tukisukkia, -sukkahousuja, perussukkahousuja, bodeja ja jopa peruukkea vaikka omaakin tukkaa vielä olisi. Ja muutenkin voisi kyllä sanoa, että suurimmalla osalla on aika hyvä maku! :)

Tänään siis jälleen Frau Koopin kanssa, jonka kanssa myös viime tiistai. Edelleen hyvä vire jatkuu ja muutenkin fiilikset todella korkealla! Lopulta koitti Feierabend niinkuin täällä työpäivän loppumista nimitetään ja alkoi siis odotettu viikonloppu jälleen!
Ajatella, että koko reissu on jo melkein puolivälissä! Ajan kulumiseen on jo ruvennut täällä liiaksi tottumaan ja tuntuu että aika rientää liian nopeasti!
Nyt on vain otettava kaikki irti mitä vastaan tulee! Tähän ajatukseen liittyen voikin sitten kiinnostuneet jälleen kuunnella Youtubesta Raappanaa ja biisin Aikasin heräämistä. :)






Duunin jälkeen lähdinkin sitten vähän köpöttelemään bussireittiä pitkin, kun kerran on niin komea sää ja ikustamaan itelleni nämä hyvät muistot ja kauniit maisemat!



Tosi makeita nää talot täällä....







Jotenkin vaan niin superhyvä fiilis ja kaunis päivä! Täällä on jotenkin oppinut elämään vielä paremmin hetkessä ja tekemään jokapäivä jotakin itselle mieleistä! Mikä voisi olla tärkeämpää?!?



Tuo kartano tai kummituslinna näkyy dösästä, piti nyt sitten hiiparoida ihan lähelle kurkisteleen! Tontilla oli myös tuollainen mainio vartiotorni tai lastenleikkipaikka... Mitä mieltä olette?



Lopettelen tällä kertaa vihreisiin ja turvallisiin ajatuksiin luonnonsuojelualueen merkeissä.... Toivottelen kaikille oikein erinomaista viikonloppua ja tehkää itsenne ja läheisenne jotenkin iloiseksi, se kantaa hedelmää ja synnyttää lisää hyvää!




Location:Detmold

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti