lauantai 25. helmikuuta 2012

Zuruck nach Finnland (Takaisin Suomeen)




Eilisiltana sitten illastimme Prauhausissa eli Detmoldilaisen panimon ravintolassa. Paikalla olivat vasemmalta lähtien Anna, Frau Schröder, Herr und Frau Muller (umlautit puuttuu), jotka siis kuuluvat saksalais-suomalaisen ystävyysseuran jäsenistöön, Herr Kramer, Lea, minä, Aulikki ja Toni. Saksalais-suomalainen ystävyysseura itseasiassa tarjosi illan juomat! Lämpimät kiitokset! :)
Oikein mukava ilta. Puheeksi tuli myös tämä saksalais-suomalainen ystävyysseura, jonka toimintaa on myös Savonlinnassa. Savonlinnan yhdistys tapaa joka kolmas perjantai Majakassa hyvän ruuan merkeissä. Ajateltiin Aulikin kanssa liittyä kerhoon tähän, ja meitähän ei olekaan aivan vähän! Omituisten otusten kerho! ;)
Syyskuussa tapaan mahdollisesti uudelleen Frau Mullerin, hän saapuu silloin Savonlinnaan joulumarkkinoille. Rupeaa olemaan tuttuja jo monessa paikassa!


Aamu oli Tonille hiukan hankala.... Onneksi matka taittui muuten ongelmitta ja kaikki oli paljon helpompaa kun alussa kun jopa ymmärti mitä missäkin lukee ja mitä puhuttiin! Loisto juttu. Tähän maisema matkalla Dusseldorfiin...
Talot on ihan kun Alfred J. Kwakista! Yks meikän vanhoista lemppareista! :)


Väsynyt mutta onnellinen olo varmaan meillä kaikilla matkaajilla! Kohta laskeudumme Helsinkiin ja valitettavasti tämä on viimeinen postaukseni kaiketi. Mahtava kokemus ja kiva muisto itselle ja toivattavasti myös muut ovat saaneet tästä jotakin irti! Ainakin se on ollut tarkoitus! Kiitän kaikkia blogin lukijoita mielenkiinnosta, päivittäin on ollut kymmeniä lukijoita!

Toivotan hyvää jatkoa kaikille! Palaamisiin!

<3 Marjo


Posted using BlogPress from my iPad

Location:Ilmatila

1 kommentti: